De start van de zomer in Saalbach Hinterglemm op 21 mei

0

In de ochtend wordt u begroet door de gouden zonnestralen en adembenemende uitzichten op de bergen. U wordt geïnspireerd om uw rugzak op uw rug te leggen en richting 400 km wandelpaden te gaan die op u wachten. Of u nu op zoek bent naar sportieve tochten, lange wandelingen en het bedwingen van de hoogste toppen, of een plezierige panoramische wandeling. Maximaal zes liften die in de zomer actief zijn, zorgen voor een snelle start van een dag wandelen en brengen gepassioneerde wandelaars rechtstreeks naar de mooiste wandelpaden.

Degenen die liever trappen, vinden in de grootste fietsregio van Oostenrijk een padennetwerk met limieten die alleen worden bepaald door je eigen fysieke conditie. Verder vind je meer dan 80 km aan lijnen en paden voor enduristen en freeriders en eindeloze alpine grindroutes.


Als de kinderen blij zijn, is iedereen blij! Gezinnen vinden ook een verscheidenheid aan zomerattracties – themawandelpaden, avontuurlijke speelstations, zwemplezier en genoeg te doen aan het einde van de vallei. Er is geen ruimte voor verveling.

NIEUW: leer park rijden
Vanaf de zomer van 2021 is het gemakkelijk om in te stappen en te genieten van de coolste zomersport in de Alpen. De reden hiervoor is dat op de Turmwiese, direct naast de Kohlmaisbahn, een Learn to Ride Park zal worden gecreëerd met miniversies van de populairste routes van Saalbach Hinterglemm. Met het vliegend tapijt bereikt u gemakkelijk de ingangen van de Little Monti, de Little Pro Line, de Little Panorama en zelfs de kleine versie van de legendarische (Little) Hacklberg.

Met lengtes tussen 180 en 340 meter kunnen beginners hun eerste pogingen doen om te fietsen op glooiend terrein – zonder de remming van een 2.000 meter hoge bergtop. Het aanbod op de Turmwiese in Saalbach wordt afgerond met een 100 m lang circuit.

Het gebruik van het Learn to Ride Park en het bijbehorende tovertapijt is gratis.

Slim besparen
Met de JOKER CARD hebben gasten toegang tot een groot aantal concessies rondom Saalbach Hinterglemm. Het omvat onder andere het gratis gebruik van de bergliften en dus ook het aanbod rond de bergtoppen, van de fietsroutes twee keer per dag tot de themawandelpaden. Sportliefhebbers kunnen zich verheugen op gratis gebruik van de tennisbanen en het buitenzwembad. Begeleide wandeltochten zijn ook inbegrepen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties